Dora is een van de meest gerenommeerde merken in trouw- en relatieringen. De collectie is vernieuwend en biedt een ruime keuze modellen. Achter Dora staat namelijk een team van ontwerpers dat voor elke trend perfect de balans vindt tussen modern design en een zekere tijdloosheid.
Onze artisanale goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters gebruiken hun jarenlange ervaring en de meest gesofisticeerde fabricatietechnieken om te voldoen aan uw hoge kwaliteitseisen. De ambachtelijke diamantzetters zetten de briljanten (G-VS1) met de microscoop om de absolute perfectie te bereiken.
We geven u dan ook een levenslange garantie op fabricagefouten. Het uitzoeken van een juweel dat u een liefde lang draagt, is iets apart. Een ervaren team van juweliers staat u graag bij om de juiste keuze te maken. U bekijkt de ruime collectie bij onze dealers en kunt eventueel spelen met verschillende edelmetalen (9kt-14kt-18kt goud, platina en zilver), wit, geel en rosé goud, mat of glanzend, breedtes of extra briljanten. Zo kleedt u een bestaand ontwerp helemaal persoonlijk aan tegen de meest voordelige prijs.

Aan u om een weloverwogen en stijlvolle keuze te maken, net zoals u uw partner heeft uitgekozen.

You cannot copy content of this page