Couple

About

Dora is een van de meest gerenommeerde merken in trouw- en relatieringen. De collectie is vernieuwend en biedt een ruime keuze modellen. Achter Dora staat namelijk een team van ontwerpers dat voor elke trend perfect de balans vindt tussen modern design en een zekere tijdloosheid.
Onze artisanale goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters gebruiken hun jarenlange ervaring en de meest gesofisticeerde fabricatietechnieken om te voldoen aan uw hoge kwaliteitseisen. De ambachtelijke diamantbezetters zetten de briljanten (G-VS1) met de microscoop om de absolute perfectie te bereiken.
We geven u dan ook een levenslange garantie op fabricagefouten. Het uitzoeken van een juweel dat u een liefde lang draagt, is iets apart. Een ervaren team van juweliers staat u graag bij om de juiste keuze te maken. U bekijkt de ruime collectie bij onze dealers en kunt eventueel spelen met verschillende metalen (platina, 18kt goud en titanium), wit, geel en rosé goud, mat of glanzend, breedtes of extra briljanten. Zo kleedt u een bestaand ontwerp helemaal persoonlijk in tegen de meest voordelige prijs.

Aan u om een weloverwogen en stijlvolle keuze te maken, net zoals u uw partner heeft uitgekozen.